Tanskan Christian Eriksen lähetti kuvan sairaalasta: ”Tunnen olevani kunnossa”

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallon EM-kilpailujen Suomi-Tanska -ottelu keskeytyi lauantaina dramaattisesti, kun Tanskan Christian Eriksen valahti elottomaksi kesken ottelun. Moni ehti jo pelätä pahinta, mutta Eriksen onnistuttiin elvyttämään ja kiidättämään sairaalaan.

Nyt Eriksen on lähettänyt faneilleen ensimmäisen kuvaviestin sairaalasta. Siinä hän kiittää faneja viesteistä ja kertoo niiden olleen tärkeitä. Mies itse kertoo voivansa jo selvästi paremmin.

– Voin olosuhteisiin nähden hyvin. Minun pitää vielä käydä joissain testeissä täällä sairaalassa, mutta tunnen olevani kunnossa. Nyt kannustan joukkueittain seuraavissa otteluissa, Christian Eriksen kertoi kuvansa yhteydessä.

Tanskan maajoukkuen maalivahti Kasper Schmeichel vieraili pari päivää sitten sairaalassa Eriksenin luona. Hän kommentoi julkisesti vierailuaan.

– Oloni on helpottunut huomattavasti lauantaista. Oli mahtavaa nähdä Christian. Tapaus kosketti koko joukkuettamme, ja olemme järkyttyneitä siitä että tällaista voi tapahtua. Meillä on koko maailman paras hoitohenkilökunta. Tämä on suoranainen ihme, ja tunnen siitä suurta kiitollisuutta ja riemua, Kasper Shmeichel kuvaili Tanskan yleisradion DR:n mukaan.