Valion mehuerä poistettiin myynnistä – saattaa aiheuttaa vatsavaivoja

Ruoka · Tim Isokivi

Valion 3 hedelmän mehu -juomaa ostaneita on varoiteltu siinä piilevästä mahdollisesta terveyshaitasta. Yhtiön omavalvonnassa on nimittäin havaittu tuotteen saattavan pilaantua tavallista nopeammin jo ennen parasta ennen-päiväystä.

Valion 3 hedelmän mehun laatuongelman voi huomata pilaantuneelta tuoksuvasta tai maistuvasta tuotteesta. Sen juominen voi aiheuttaa vatsavaivoja. Epäilys laatuongelmasta koskee vain 1,5 litran purkissa myytäviä Valio 3 hedelmän mehuja, joiden parasta ennen päiväys on 21.7.2021.

Valio on vetänyt mahdollisesti laatuongelmaisen erän mehua pois myynnistä. Mehua ei pidä käyttää vaikka se vaikuttaisi olevan kunnossa. Mahdolliset jo ostetut Valio 3 hedelmän mehut voi palauttaa hyvitystä vastaan ensisijaisesti myymälään, josta ne on ostettu, ja asian tiimoilta voi ottaa myös yhteyttä Valioon verkkosivuolta löytyvällä palautelomakkeella.