Seiska: Andy McCoy ja Angela-vaimo eroavat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Hanoi Rocks -yhtyeestä tunnettu kitaravirtuoosi Andy McCoy oli naimisissa yhdysvaltalaisen Angela Nicoletti-Hulkon kanssa 30 vuotta. Nyt liiton on kuitenkin paljastettu tulleen tiensä päähän.

Jussi Eerola, Stara

Erosta ensimmäisenä uutisoineen Seiskan mukaan Angela on hakenut yksin eroa jo maaliskuussa. Parin kerrotaan asuneen jo jonkin aikaa erillään eri paikkakunnilla, Angela Karkkilassa ja Andyn Helsingissä. Avioerossa on lehden mukaan meneillään 29. syyskuuta 2021 päättyvä puolen vuoden harkinta-aika.

Mallinakin työskennellyt ja useissa musiikkivideoissa esiintynyt Angela Nicoletti-Hulkko ja Andy McCoy tapasivat Los Angelesissa ja menivät naimisiin vuonna 1991. Pariskunta muutti joitain vuosia sitten Helsingin sykkeestä Karkkilaan. Taiteilijana tunnettu Angela oli ennen suhdettaan Andyn kanssa kihloissa Guns N’Roses -kitaristi Izzy Stradlinin kanssa.