Gwyneth Paltrow paljasti aamurutiininsa – mantelipirtelöä ja kuivaharjausta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lifestyle-sivusto Goopin keulakuva ja näyttelijä Gwyneth Paltrow kertoi hetki sitten sairastaneensa koronaviruksen jo viime vuoden tammikuussa, kun taudista tiedettiin vielä hyvin vähän. Taudista toivuttuaan Paltrow on kertonut, että virus hidasti hänen aineenvaihduntaansa ja sai hänet lihomaan muutaman kilon.

Gwyneth Paltrow jakaa tällä kertaa omia kauneusvinkkejään Voguen suositussa Beauty Secrets -videosarjassa. YouTube-videollaan tähti 48-vuotias tähti kertoo miten hän pitää joka päivä huolta ihonsa terveydestä ja kokonaisvaltaisesti myös hyvinvoinnistaan.

Aamulla nainen juo ensimmäisenä proteiinipirtelön, jossa on mukana mantelivoita ja pähkinämaitoa. Sen jälkeen tähti kuivaharjaa ihonsa läpikotaisin tehostaakseen ihonsa pintaverenkiertoa. Gwyneth Paltrown ihonhoitorutiineihin kuuluvat myös silmänympärysvoiteet, kosteusvoiteet ja aurinkorasvan levittäminen kasvoille.