Jonah Hill avautui ulkonäköpaineista – riisui paitansa julkisesti vasta kolmekymppisenä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jonah Hill on tehnyt vuosien ajan menestyksekästä uraa Hollywoodissa niin näyttelijänä, tuottajana kuin ohjaajanakin. Superbad-elokuvan myötä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut näyttelijä on nyt puhunut avoimesti ulkonäköpaineista ja vuosia jatkuneesta julkisesta painonsa parjaamisesta.

– En usko riisuneeni paitaa altaalla ennen kuin oli yli kylmekymppinen, edes perheeni ja ystävieni edessä. Se olisi ehkä tapahtunut aikaisemmin jos lapsuudesta kumpuavat epävarmuudet eivät olisi paentuneet vuosia jatkuneen vartalooni liittyvästä mollaamisesta lehdistön ja haastattelijoiden taholta, Jonah Hill kirjoitti Instagramissa.

Hill kertoo oppineensa viimein 37-vuotiaana rakastamaan ja hyväksymään itsensä. Julkaisu keräsi runsaasti kiitosta niin muilta tähdiltä kuin faneiltakin. Hillin ulostulon taustalla olivat erityisesti Daily Mail -lehden julkaisemat paparazzikuvat hänestä ilman paitaa ja surffaamassa märkäpuvussa.

– Tämä ei ole ”hyvä minä” -julkaisu, eikä se ole ehdottomasti ”olkaa pahoillani puolestani” -julkaisu. Se on tarkoitettu lapsille, jotka eivät ota paitaansa pois uima-altaalla. Pitäkää hauskaa. Olette upeita ja mahtavia ja täydellisiä, tähti julisti.