Kirsi Ylijoki upeissa kuvissa – ei uskoisi ikäisekseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Kirsi Ylijoki on 51-vuotias ja terveen itsetunnon sekä ulkonäön omaava kaunotar. Hän on poseerannut viime aikoina kameralle myös vähissä vaatteissa ja muuten sensuelleissa tunnelmissa. Ylijoki kertoo saaneensa kuvista voimaa ja on samalla joutunut pohtimaan omaa suhdettaan kehooonsa, jolloin rakkaus kehoon on kasvanut.

Koronakriisin jälkeen kulttuurialalla näyttää viimein hieman valoisammalta ja samalla Kirsi Ylijoki on julkaissut sosiaalisessa mediassa upeita kuviaan ja videoitaan. Kesän Ylijoki viettää Tuusulan Koukussa näytellen. Taannoin hän kertoi somessa seuraajilleen avoimesti eräästä kuvaussessiosta ja sen hyvistä vaikutuksista.

– Noora ja Katja houkutteli mua tulemaan studiolleen kuvattavaksi itsenäni ja samalla he laittoivat mut pohtimaan, mitä ajattelen kehostani. Voisinko suhtautua siihen vielä lempeämmin? Miten puhun keholleni? Uskallanko tulla nähdyksi ja kosketetuksi sellaisena kuin olen? Näitä pohtiessani huomaan olevani onnellinen siitä elämästä, jonka läpi olen kehoni kanssa seikkaillut, kaikki ne huonommat ja paremmat ajat, Ylijoki pohdiskelee ja jatkaa: