Mies rymisteli Kim Kardashianin kodin porttien läpi – kertoi halunneensa tavata hänet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaillaan avioeroa läpikäyvän Kim Kardashianin kotiin on yrittänyt tunkeutua kutsumaton vieras. Vartijat pysäyttivät miehen, joka halusi päästä tapaamaan tähden hänen Kalifornian Hidden Hillsissä sijaitsevassa kodissaan.

24-vuotiaan miehen kerrotaan rymistelleen autolla Kim Kardashianin kotia ympäröivän aidan suljettujen porttien läpi keskiviikon alkuillasta paikallista aikaa. Vartijat pysäyttivät miehen ennen kuin hän ehti päästä pidemmälle. He kutsuivat paikalle paikallisen seriffin.

Tunkeutuja oli kertonut viranomaisille halunneensa tavata Kimin, ja väitti jopa tähden olevan hänen vaimonsa. Mies sai sakot luvattomasta tunkeutumisesta yksityisalueelle. Poliisit ovat sittemmin vapauttaneet hänet, uutisoi TMZ.