Myrsky vei Lauri Salovaaran rakennuksen katon – tuho tallentui videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radiojuontajana ja yrittäjänä tunnetuksi tullut Lauri Salovaara on yksi niistä, joiden omaisuus koki kovia viime päivien poikkeuksellisen voimakkaissa ukkosmyrskyissä. Hän julkaisi nimittäin sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa oli mukana karu video.

– Myrsky iski sitten meillekin. Maanantainen myrsky pyyhki Oulun keskustan läpi, mutta tiistaina se siirtyi parikymmentä kilometriä sisämaahan ja runnoi Oulun Lapinkangasta oikein huolella. Varoitus sanoi, että myrsky voi iskeä Keski-Pohjanmaahan ja Pohjois-Pohjanmaan eteläosiin, joten täällä siihen ei osannut oikein varautua.

– Laitoin kyllä terasseilta enimmät pakettiin, mutta eipä se paljoa auttanut. Kotiterassilta lensi käytännössä kaikki hiiteen, joista osa jopa satojen metrien päähän. Parin tontin päässä oleva kokous- ja juhlatilani kärsi vielä enemmän. Puita kaatui alueella runsaasti, joista muutama puuvaraston päälle. Luojan kiitos asiakkaat olivat muualla myrskyn aikaan.

Salovaaran mukaan nukkuma-aitta kärsi tuhoista eniten, sillä sen katto lähti lentoon ja Laurin mukaan lensi kuin leija. Ikävää tapauksessa on, että rakennuksista pienimmät eivät olleet vakuutuksen piirissä, joten Salovaaralla on edessä mittava kattoremontti.