Halle Berry hehkuttaa rakastaan: ”Kunpa olisin löytänyt sinut aiemmin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Halle Berry nautti pitkään elämästään sinkkunaisena, mutta syyskuussa tähti löysi uuden rakkaan rinnalleen ja alkoi seurustelemaan muusikko Van Huntin kanssa.

Halle Berry on todella rakastunut uuteen kumppaniinsa eikä pelkää näyttää sitä julkisesti. Nyt nainen on julkaissut omalla Instagram-kanavallaan kuvia ja videoita, joissa hän poseeraa Van Huntin kanssa. Berry julkaisi kuvat naistenpäivänä miehen syntymäpäivän kunniaksi, minkä vuoksi hän antaakin enemmän kunniaa kuvatekstissä poikaystävälleen kuin itselleen.

54-vuotias Halle Berry on onnellinen löydettyään rinnalleen ihanan miehen, mutta hän kuitenkin toivoo, että olisi tavannut muusikon jo aiemmin. ”Kunnon nainen voi tehdä kaiken itse, mutta kunnon mies haluaa auttaa häntä. Hyvää syntymäpäivää VanO. Kunpa olisin löytänyt sinut aiemmin niin olisin voinut rakastaa sinua pidempään”, Halle Berry kirjoittaa julkaisussaan.