Kylie Jenner pyysi faneilta rahaa meikkitaiteilijan sairaanhoitokuluihin – jättiomaisuudestaan huolimatta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jenner on kerännyt kritiikkiä pyydettyään fanejaan lahjoittamaan rahaa sairaalahoitoon joutuneelle meikkitaitelijalleen. Kylien lisäksi muun muassa Bella Thornelle työskentelevä meikkaaja Samuel Rauda joutui taannoin auto-onnettomuuteen ja sen vuoksi vaativaan leikkaukseen. Hänen hoitokulujensa kattamiseksi kerätään rahaa GoFundMe-palvelussa.

Kylie Jenner kehotti Instagramissa fanejaan lahjoittamaan meikkitaiteilijalle rahaa. Hän oli itse lahjoittanut 5 000 dollarin summan. Moni kuitenkin sosiaalisessa mediassa, miksi Kylie Jenner ei itse lahjoittanut Samuel Raudanille suurempaa summaa rahaa.

Miljardööristatuksen menettämisestä huolimatta kosmetiikka-alalla rikastuneen Kylie Jennerin omaisuus on USA Today -lehden mukaan noin 900 miljoonaa dollaria. Fanit muun muassa ihmettelivät, miksi taannoin 15 000 dollarin hintaisen käsilaukun taaperoikäiselle lapselleen ostanut tähti ei vain itse kustantaisi meikkitaiteilijansa leikkauksesta koituneita 60 000 dollarin kuluja. Kylie ei ole toistaiseksi kommentoinut kohua itse.