Pasha Pozdniakova juhlisti juhannusta näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova on tullut tunnetuksi niin Suomessa kuin maailmallakin erityisesti sosiaalisessa mediassa julkaistuista näyttävistä kuvistaan. Hän on parhaillaan tekemässä suomalaismallien historiaa, sillä hän poseeraa ensimmäisenä suomalaisena pluskoon mallikaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä. Pashalla on Instagramissa jo 1,2 miljoonaa seuraajaa.

Nyt hän on juhlistanut keskikesän aurinkoa poseeraamalla pilvenpiirtäjän kattoterassilla kirkkaankeltaisessa asussa, joka korostaa odotetusti hänen poikkeuksellisen kurvikasta vartaloaan.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.