Tämäkö uimapuku? Syntisen kuuma asuvalinta kääntää katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-lauluntekijä Bebe Rexha on niittänyt etenkin Yhdysvalloissa menestyksekästä uraa poptähtenä. 31-vuotias tähti on tullut tunnetuksi mediassa musiikkinsa ohella myös tavastaan poseerata rohkeissakin kuvissa. Taannoin kaunotar mainosti uutta tuotantoaan yläosattomissa ja sai taatusti kaipaamansa huomion.

Nyt Bebe poseeraa uimapuvussa, joka muistuttaa lähinnä scifi-elokuvan asuvalintaa. Tässä asussa paljasta pintaa nähdään riittämiin, mutta päähuomio kiinnittyykin asuvalinnan mahdollisiin mielenkiintoisiin rusketusraitoihin.

Bebe Rexhan mukaan toukokuun alussa ilmestynyt Better Mistakes -albumi kertoo sehä hänen kauniista puolistaan, että rikkinäisistä puolistaan. Fanit ehtivät odotella tähden uutta levyä jonkin aikaa, sillä Rexhan edellinen Expectations-pitkäsoitto ilmestyi jo vuonna 2018.