Ben Affleckista eronnut tähti Ana de Armas katosi Twitteristä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Ben Affleck alkoi viime vuonna seurustelemaan nousujohteista uraa tekevän näyttelijän Ana de Armasin kanssa. Suhde eteni nopeasti, ja pariskunta muutti jo yhteen viime vuoden lopussa. Saman katon alla ei kuitenkaan tainnut sopia tähdille, koska he erosivat pian yhteen muuttamisen jälkeen.

32-vuotias Ana de Armaan on kerrottu päättäneen suhteensa 48-vuotiaan Ben Affleckin kanssa siitä syystä, että hän halusi keskittyä omaan uraansa näyttelijänä. Eron jälkeen nainen on uudistanut tyylinsä ja leikannut hiuksensa lyhyeksi valmistautuessa Marilyn Monroen rooliin uudessa elokuvassa.

Ana de Armas on myös eron jälkeen vähentänyt sosiaalisen median käyttämistä. Tähti julkaisee harvakseltaan kuvia Instagram-kanavallaan, minkä lisäksi hän on poistanut myös oman Twitter-tiinsä kokonaan.

https://www.instagram.com/p/CKrmqxLjVTI/