Missikaunotar Rosanna Kulju uima-altaalla – tyrmäävä poseeraus someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Helsinki vuosimallia 2015 oleva kauneuskilpailualan yrittäjä Rosanna Kulju kertoi taannoin ostaneensa ensiasunnon Helsingin Punavuoresta ja remontoivansa asuntoa itse. Nyt missikaunotar on poseerannut juhannuksen kunniaksi poikkeuksellisen näyttävästi.

Rosanna poseeraa somepäivityksessään juhannuksen kunniaksi uima-altaassa asianmukaisessa asussa. Samalla hän toivottaa luonnollisesti kaikille hyvää juhannusta.

Rosanna Kulju paljasti aiemmin remontistaan, että hän on kaatanut asunnostaan seiniä ja muuttaneensa säilytysjärjestelmät kauttaaltaan. Myös suurin osa pinnoista on uudistettu hänen makuunsa sopivaksi. Nainen on päässyt muuttamaan jo uuteen kotiin, mutta samalla unelmoi ajasta, että remontti olisi jo valmis.

– Jos saisit toivoa ihan mitä vaan just nyt niin mitä se olisi? Mä toivoisin, että mun asunto olisi valmis ja nostaisin maljan siellä mulle rakkaiden ihmisten kanssa jonka jälkeen juhlittaisi ravintolassa aamuun asti, Rosanna Kulju kertoi.