Jessica Edström riisui Meksikossa – ei jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström on saanut viime vuosina mukavasti jalansijaa kansainvälisillä somekaunotarten markkinoilla, sillä DJ-keikkoja tekevä kurvitar on saanut rohkeilla kuvillaan runsaasti seuraajia ympäri maailmaa.

Nyt Jessica on poseerannut Meksikon Puerto Vallartassa valkoisissa alusasuissa, jotka ovat varmasti hänen miespuolisten seuraajiensa mieleen. Suomalaiskaunotar on poseerannut viime aikoina monissa kuvissaan juuri Meksikossa.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.