Diili-Sointu rannalla – näinkin synttäreitä voi juhlia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille viimeistään Diili-ohjelman tuoreimman tuotantokauden kilpailijana ja voittajana tunnetuksi tullut Sointu Borg on ehtinyt saada nopeasti merkittävästi julkisuutta. Kauppatieteiden maisteri on osoittanut olevansa myös taitava bisneksen osaaja.

Nyt Sointu nähdään poseeraamassa tyrmäämässä somekuvassa. Hän täytti nimittäin 29 vuotta ja sen kunniaksi julkaisi itsestään kolmen otoksen kuvasarjan, jollaista varmasti ainakin hänen miespuoliset seuraajansa olivat takuulla jo toivoneet.

– Aivan kreisiä, että oon vuoden päästä 30. Iso kiitos onnitteluista! Toi kolmekymppiä on omalla tavallaan kummallinen rajapyykki. Paljon puhutaan kolmenkympinkriisistä ja siihen ikävuoteen liittyvistä odotuksista, Sointu kirjoittaa kuvakoosteensa yhteydessä.

– Mitä oon saavuttanut? Onko elämä sen näköistä, mitä nuorena kuvittelin? Sitä suuri osa usein kelailee, meikäläinen mukaan lukien. Moni ajoittain myös haikailee takasin niihin aikoihin, kun oli villi ja vapaa parikymppinen.⁣ MUTTA En aio itkee teille, kuinka aineenvaihdunta hidastuu ja krapulat pahenee, vaan luettelen asioita minkä takia oon mielelläni kohta sen kolmekymmentä kahdenkympin sijasta.⁣Tämän jälkeen Sointu listasi heinoja asioita, jotka ovat muun muassa elintason nousu, itsetuntemuksen lisääntyminen, vähäisempi kriittisyys oman ulkonäön suhteen, omien rajojen tunteminen sekä kokemuksen karttuminen. Mukana listalla olivat myös esimerkiksi ihmissuhteiden oppiminen kantapään kautta ja uskallus sanoa ei.