Essi Unkuri uhkeana huvijahdilla – kuva ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailun finalisti Essi Unkuri valittiin jo 19-vuotiaana missifinalistina yleisön suosikkitytöksi. Sittemmin esimerkiksi Biisonimafian MC Helper 3 -elokuvassa nähty kaunotar on parhaillaan kilpailemassa jälleen Miss Suomen tittelistä.

Nyt Essi markkinoi missiorganisaation virallista sovellusta poseeraamalla upeasti huvijahdilla Rantasalmen Järvisydämessä. Missikaunotar kertoi taannoin pitävänsä poseeraamisesta rantakuoseissa. Perusteluun sisältyy todella tärkeä sanoma.

– Tykkään olla bikinikuvissa, koska tiedän, että se ei määritä minua naisena. Henkilökohtaisesti se merkitsee minulle sitä, että hyväksyn kehoni sellaisena kuin se on sekä kannan sitä ylpeydellä. Jokainen meistä on omanlaisensa ja hyväksymällä sen, pystyn elämään paljon vapaampaa ja onnellisempaa elämää, Essi Unkuri toteaa viisaasti Miss Suomen somesivuilla.