Norjan povipommi piukassa mekossa – jättisilikonit pikkunarujen varassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauneusalan yrittäjä ja tein-ikäisen pojan yksinhuoltajaäiti Sindy Starlet on valittanut, että hänen glamour-tyyliään ei arvosteta kuin sosiaalisessa mediassa. Naisen mukaan norjalaiset arvostelevat häntä kaikkialla paljastelevan vaatetyylin ja näyttävän meikin vuoksi.

Nyt Sindy Starlet on julkaissut videon viikonloppujuhlinnastaan, jossa naisella on yllä erittäin paljasteleva pikkumekko. Mekon olkaimet ovat narua ja rintoja peittävät kangastilkut eivät jätä mitään arvailujen varaan. Mekko on lyhyt ja paljastaa myös jalkojen väliä.

Hän on sanonut suoraan havittelevansa mainetta ja mammonaa seksisymbolina. Naisen tyyli on tarkoituksella yliampuva ja hän haluaa olla kuuluisa. Sindy kävi rintojen suurennusleikkauksessa viimeksi vuosi sitten.