Odottamaton näky uimarannalla – karhuperhe ilmestyi nauttimaan kesäpäivästä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yleiset uimarannat vetävät lämpiminä kesäpäivinä puoleensa kaikenikäisiä ihmisiä. Ihmiset eivät kuitenkaan ole ainoa laji, jota kesäisestä auringosta nautiskelu kiinnostaa helteillä.

Yhdysvaltojen Kalifornian ja Nevadan rajalla sijaitsevalla Tahoejärvellä todistetiin taannoin yllättävää näkyä. Rannalla aikaa viettäneiden ihmisten keskuuteen ilmestyi karhuemo kolmen poikasensa kanssa. Karhuperhe nautiskeli kesäpäivästä rauhallisissa merkeissä, vaikka karhuemo kävikin hieman tutkimassa rannalla olleen perheen kylmälaukun sisältöä.

– Se oli jännittävää. Useimmat ihmiset katselivat eläimiä kauempaa ja nauttivat tilanteesta. Se oli supersöpöä. Emme olleet eläintarhassa, mutta siltä se tuntui, näyn viraalina levinneeksi videoksi ikuistanut Jen Watkins kuvaili CBS-uutissivustolle.