Lola Odusoga pulahti uimaan – villi rantakuva leviää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga on kahden lapsen äiti ja yrittäjä. Nainen on toiminut AlfaTV:llä juontajana Miss Suomi -kilpailuissa. Kerroimme äskettäin hänen saaneen kiinnityksen syksyllä ruutuihin palaavan Syksyn sävel -kilpailun juontajaksi.

Nyt Lola on poseerannut sosiaalisessa mediassa vauhdikkaassa rantakuvassa, jossa hän on juuri pulahtamassa uimaan laiturilta. Samalla hän toteaa huomanneensa juuri, että lomaa on jäljellä enää kaksi päivää. Positiivista lienee kuitenkin se, että hänkin sai lomallaan nauttia ennätyshelteistä.

Syksyn Sävel on kaikille avoin sävellyskilpailu, johon voi osallistua vain ennen julkaisemattomalla kappaleella, jota ei ole aiemmin esitetty julkisesti. Voittajan valinta tapahtuu lokakuussa 2021 järjestettävissä Syksyn Sävel -ohjelmissa, jotka välitetään AlfaTV-kanavalla. Voittaja ratkaistaan molemmissa semifinaaleissa ja finaalissa yleisöäänestyksellä.