Olivia Culpo viettelee rannalla – kaunotar upeassa kuvakoosteessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyään 28-vuotias kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa.

Nyt missikaunotar on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvakoosteen, jossa hän poseeraa upeissa kuvissa, jotka saavat varmasti miesten sukat pyörimään jaloissa. Kuumissa kuvissa hän poseeraa rannoilla ja uima-altaissa.

Taannoin Olivia Culpo kertoi, että nykyään hän pyrkii syömään terveellisesti 80 prosenttia ajasta ja loput 20 prosenttia hän herkuttelee. Etenkin kuluneen vuoden aikana Culpo on kokenut saavansa hyvästä ruuasta ja herkuista lohtua, minkä vuoksi hän ei ole halunnut kieltää niitä itseltään.