Alaikäisen auto suistui rajusti tieltä – päätyi kymmenien metrien päähän

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Riihimäellä tapahtui äskettäin auto-onnettomuus, jonka osalliset selvisivät kuin ihmeen kaupalla vammoitta. Alaikäisen ajama auto suistui nimittäin tieltä rajulla tavalla liian suuren tilannenopeuden vuoksi.

Autoa ajoi ikäpoikkeamaluvalla alle 18-vuotias poika, ja kyydissä oli kaksi matkustajaa. Kuljettaja menetti autonsa hallinnan Paalinjärventiellä. Tämän seurauksena auto suistui vastaantulevien kaistan kautta läheiselle pellolle ja pyöri ainakin kahdesti ympäri katon kautta.

Ajoneuvo päätyi Hämeen poliisin julkaiseman tiedotteen mukaan lopulta noin 30-40 metrin päähän tiestä. Viranomaisten mukaan sekä kuljettaja että kyydissä olleet kaksi matkustajaa selvisivät vaarallisesta tilanteesta ilman vammoja.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.