Realitytähti pettyi kehoonsa – odotti nopeaa palautumista synnytyksestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisiosarjasta tunnetuksi tullut realitytähti ja kirjailija Stassi Schroeder sai taannoin ensimmäisen lapsensa aviomiehensä Beau Clarkin kanssa. Stassi Schroeder synnytti terveen tyttövauvan, joka sai nimekseen Hartford Charlie Rose Clark.

Sittemmin Stassi Schroeder on kertonut avoimesti olevansa todella pinnallinen ihminen ja tietoinen siitä. Kaunotar julkaisi ensimmäisen synnytyksen jälkeisen asukuvansa, jonka yhteydessä hän kertoi miten kovat paineet hän on asettanut itselleen synnytyksestä palautumisen suhteen.

Synnyttämisestä on kulunut vasta seitsemän viikkoa, mutta Schroeder on jo ehtinyt pettymään peilikuvaansa. Hän odotti nopeampaa palautumista eikä pidä siitä, että hänen kehonsa näyttää siltä kuin hän olisi yhä raskaana.

Stassi Schroeder ajatteli, että hän palautuisi paljon nopeammin omiin mittoihinsa, mutta äitiysfarkut ovat toistaiseksi olleet ainoat housut, jotka hänen vaatekaapista ovat naisen ylle mahtuneet. Joka aamu tähti odottaa ihmettä tapahtuneeksi kävellessään peilin eteen, mutta joutuu pettymään kerta toisensa jälkeen. Nainen yrittää muiden kehotuksesta olla armollisempi itseään kohtaan, mutta vielä toistaiseksi se ei ole häneltä onnistunut.