Tommy Lee paljastaa: ”Join 7,5 litraa vodkaa päivässä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mötley Crüe -yhtyeen rumpali ja monessa liemessä keitetty rokkari Tommy Lee on ollut neljä vuotta juomatta alkoholia. Mies kuitenkin tunnustaa, että ennen katkaisuhoitoon hakeutumista hän saattoi juoda peräti 7,5 litraa vodkaa päivässä.

Mies periaatteessa kulki jatkuvasti drinkki kourassa, aamusta iltaan. Hän joi vodkaa karpalomehun tai sitruunan kanssa. Lopulta hänen tyttöystävänsä, nykyinen vaimo Brittany Furlan huolestui ja sanoi, että miehen tulisi hakea apua ennen kuin kuolee viinan määrään.

– Lopulta tajusin itsekin, että juomisessa ei ollut mitään järkeä ja minun oli lopetettava se. Join tylsyyteen, Tommy Lee tunnustaa Yahoo Entertainmentin videohaastattelussa.

Tommy Lee julkaisi uuden Andro-nimisen albumin. Levyllä vierailee tunnettuja nimiä, kuten Post Malone, Killvein ja Push Push. Mötley Crüen paluukiertue on siirretty koronaviruspandemian vuoksi vuoteen 2021.