Sanni ja Shirly Karvinen romanttisessa pride-kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen on puhunut avoimesti seksuaalisuudestaan. Hän kertoi Me Naiset -lehdelle antaneensa itselleen luvan ihastua myös naisiin ja totesi henkisen yhteyden jääneen puuttumaan edellisissä suhteissa miesten kanssa.

Shirlyn ja poptähti Sannin suhteesta on huhuttu jo jonkin aikaa, ja nyt Shirly heitti bensaa liekkeihin julkaisemalla Instagramin Stories-osiossaan herkän poseerauksen yhdessä Sannin kanssa. Kuvassa Sanni on antamassa hellää suudelmaa Karviselle katukahviloissa. Kuva ei ainakaan vähennä heidän suhteeseensa kohdistuvia huhuja.

Äskettäin Karvinen kertoi halunneensa aiemmin paitsi jakaa pienen osan omasta matkastaan mutta myös toivoneensa voivansa auttaa sen avulla muita. Hän paljastaakin ilahtuneensa runsaasta positiivisesta palautteesta.

– Menin ihan sanattomaksi niitä lukiessa. Tuntui hurjalta ja ihanalta, että edes yksikin ihminen halusi jakaa mulle tarinansa, mutta se miten monta teitä oli. Jokaisen luin ja ne tuntui mun sisällä niin paljon. Vaikka en kaikkiin kyennyt vastaamaan niin haluan vain sanoa, että kiitos, että jaoitte. Tiedättekö kun jotkut asiat herättää samaan aikaan rakkautta, toivoa, ymmärrystä ja surua? Siltä musta tuntui ja siks tuntuu vieläkin hankalalta pukee tätä sanoiksi, Karvinen kirjoitti.

– Se on niin kaunista, että uskaltaa kohdata itsensä ja elää itseään varten välittämättä niistä laatikoista minkä ympäröiminä on kasvanut, mutta samalla niin surullista miten paljon kipua siihen usein liittyy. Onneksi rakkautta on paljon ja se välittyi, tähti jatkoi.