VilleGalle vangitsi kesätunnelman yhteen kuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuvan JVG-duon toinen osapuoli VilleGalle on ehtinyt keikkakiireiltään lomailemaan ja nyt hän ihastuttaa seuraajiaan ja monia muita kesäisellä kuvallaan.

Sosiaalisessa mediassa julkaistussa kuvassa hänet nähdään soutelemasssa upean tunnelmallisella ja lähes tyynellä selällä auringon laskiessa hiljalleen metsän taakse. Kuvassa kiteytyy hyvin perisuomalainen rauhallinen kesätunnelma. Lauantaina JVG-yhtyeen oli määrä esiintyä Seinäjoen Provinssissa, mutta toisin kuitenkin kävi.

JVG-parivaljakolla on nyt aikaa lomailuun, sillä raskaan koronavuoden jälkeen vielä tämän kesän keikoista merkittävä osa peruuntui. Monet suuret festivaalit joutuivat huhtikuun puolivälissä vetämään käsijarrua, koska hallitus ei toteuttanut lupaamaansa tapahtumatakuuta maaliskuun loppuun mennessä. Seuraavan kerran JVG tullaan tällä tietoa näkemään lavalla Tammerfesteillä 23. heinäkuuta.