Ben Affleckin kanssa yhteen palanut Jennifer Lopez hehkuttaa: ”En ole koskaan ollut onnellisempi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Ben Affleck ja laulaja Jennifer Lopez eivät ole menettäneet kiinnostusta toisiinsa vuosien 2002-2004 suhteen jälkeen. Seurustelu loppu taannoin Ben Affleckin jänistäessä alttarille menosta. Nyt he ovat löytäneet toisensa uudestaan.

– Olen superonnellinen. Tiedän, että ihmiset aina pohtivat miten minulla menee ja olenko onnellinen. Sanon nyt, että en ole koskaan voinut yhtä hyvin kuin nyt. Välitän minusta välittävistä ihmisistä ja haluavan heidän tietävän, että elän nykyään elämää, jossa tulen mainiosti toimeen omillani, 51-vuotias Jennifer Lopez kertoi The Zane Lowe Show’ssa.

Ben Affleck otti yhteyttä entiseen tyttöytäväänsä, laulaja Jennifer Lopeziin heidän molempien jäätyä sinkkumarkkinoille. Lopez erosi äsken kihlatustaan, baseball-tähti Alex Rodriguezista. Parin oli tarkoitus mennä naimisiin.

https://www.instagram.com/p/CQ6GYCYJnPf/

https://www.instagram.com/p/CNf7-QHJy6R/