Janna esitteli upean rantakuntonsa – jakoi samalla tärkeän viestin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Janna Hurmerinta on tehnyt yli vuosikymmenen ajan menestynyttä uraa suomalaisen popmusiikin parissa. Useaan otteeseen kultaa myynyt ja lukuisten muiden artistien kanssa yhteistyötä tehnyt tähti on nyt julkaissut Instagramissa sarjan näyttäviä bikinikuvia. Samalla hän jakoi faneilleen tärkeän rantakelien ulkonäköpaineisiin liittyvän muistutuksen.

– Semmosta vaan aattelin tähän väliin muistuttaa, jos pääsee unohtuu näillä jatkuvilla helteillä, että meillä kaikilla on se täydellinen bikinikroppa. Täydellinen bikinikroppa nauttii kesän lämmöstä, hyvästä ruoasta, valoisista illoista, jäätelöstä ja viinistä just niin paljon ku hyvältä tuntuu & vähät välittää siitä mitä muut ajattelee, Janna kirjoitti kuvatekstissä.

Janna on ollut musiikin ohella otsikoissa myös perheenlisäyksen vuoksi, sillä hänen esikoislapsensa Noah syntyi vuonna 2019. Parhaillaan 39-vuotias tähti työstää uutta musiikkia. Jannan tuorein albumi Spektri ilmestyi vuonna 2018.