Kultaisennoutajan ulkonäkö hämmästyttää – kasvoissa musta läikkä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa on nähty lukuisia eläintähtiä, jotka herättävät ihastusta niiden epätavallisten piirteiden ansiosta. Nyt sometähdeksi on noussut Enzo Viola -niminen kultainennoutaja.

Texasissa asuva Enzo on harvinaisen geenimutaation ansiosta syntynyt musta laikku kasvoillaan. Epätyypillinen syntymämerkki ei haittaa kultaisennoutajan elämää millään tavalla. Kyseessä on energinen ja rakastava lemmikki.

Omistajat kuvailevat Enzoa Daily Star -lehdelle niin tarmokkaaksi koiraksi, että se täytyy viedä pitkälle lenkille vähintään kaksi kertaa päivässä. Koiran harrastuksiin kuuluvat lukuisten lelujen kanssa telmiminen ja oksien retuuttaminen kuin ne olisivat sen saaliita. Enzolla on suosittu Instagram-tili, jossa ainutlaatuisen kultaisennoutajan elämää seuraa jo yli 185 000 fania.