Mitä ihmettä? Melrose Placen Lisa Rinna riisui kaiken somekuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lisa Rinna on monille tunnettu Melrose Place ja Päivien viemää -saippuasarjoista. Nainen on tähdittänyt myös jo kymmenen vuoden ajan Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjaa. Lisa Rinna julkaisee usein kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa.

Nyt Rinna on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään täysin ilman vaatteita. Vuoden takainen kuva on saanut suuren suosion, sillä kaunottaren vartalo on edelleen kuin parikymppisellä. Toisessa vielä tuoreemmasta somekuvassa Lisa esittää Heidi Klumia, eikä lainkaan liikaa ole vaatteita siinäkään.

Taannoin Rinna julkaisi itsestään tanssivideon, joista tuli hänen kanavallaan erityisen suosittu. Hän esitteli uusia liikkeitään Patrick Cowleyn vauhdikkaan kappaleen tahtiin. Video sai aikaan nopeasti huvittavan parodiavideon, jossa Lisa Rinnaa imitoitiin. Julkkisten luottostailaaja Brad Goreski julkaisi nopeasti oman versionsa tanssista, jossa hän imitoi Rinnaa.