Avokadon siemen pois ilman apuvälineitä – viraalivideo paljastaa kuinka se onnistuu

Ruoka · Tim Isokivi

Avokado on suosittu, monipuolisesti erilaisiin ruokiin soveltuva ja terveellinen hedelmä, mutta sen käyttö voi aiheuttaa joskus ongelmia. Avokadon ison ja kovan siemenen poistaminen saattaa osoittautua yllättvän haastavaksi. Ihmisten tiedetään jopa joutuneen sairaalaan yrittäessään poistaa siementä veitsellä.

Sushikokki Cho antaa tuoreella TikTok-videollaan vinkkejä avokadon käyttöön. Kokin mukaan avokadon siementä ei suinkaan kannata yrittää poistaa veitsellä. Sen sijaan avokadon voi halkaista kahtia, ja työntää siemen pois sisältä peukalolla pitelemällä hedelmää samalla etu- ja keskisormella.

Cho myös neuvoo poistamaan kuoren lusikan avulla ja pilkkomaan avokadon terävällä veitsellä työntäen sitä samalla poispäin terästä. Paras lopputulos saadaan tietenkin valitsemalla tarpeeksi kypsä avokado. Jos avokado on liian raaka, voi siemenen ja kuoren irrottaminen osoittautua haastavaksi sekä veitsen avulla että videolla nähtävillä nikseillä.

@_mynameischo

Tag @partyshirt so they can see if this CAP or FACT! ##sushi##chef##foodtiktok##foryou##apronsquad

♬ In Da Club – Instrumental Hip Hop Beats Crew