Demi Rose treenasi alastomana – mutta miksi ihmeessä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä rohkeampaakin kuvamateriaalia.

Tällä kertaa Demi on ylittänyt itsensä, sillä hän on julkaissut verkossa valokuvia itsestään treenaamassa alastomana. Vastaavia treeniasuja ei kovin usein nähdä edes sosiaalisessa mediassa saati kuntosaleilla.

Demi Rose vihjaili taannoin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.