Britney Spearsin vartalo kuin huippu-urheilijalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on ollut vuodesta 2008 saakka isänsä Jamien holhouksen alaisena kärsittyään julkisesta hermoromahduksesta. Viime aikoina hän on vaatinut oikeudessa holhouksen kumoamista, mutta tuomioistuin oli asiasta ikävä kyllä toista mieltä.

Nyt Spears on julkaissut itsestään kuvan, jossa hän poseeraa ilman vaatteita selin kameran edessä. Kuvan perusteella ei jää minkäänlaista epäselvyyttä siitä, että popkaunotar on edelleen huippukunnossa fyysisesti. Henkisen puolen asioista ei olekaan sitten yhtä suurta varmuutta.

Britneyn fanit ja monet julkisuudesta tunnetut ystävät ovat kampanjoineet sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #freebritney. Heidän mielestään tähden tulisi saada tehdä omia päätöksiä ja elää elämäänsä niin kuin itse parhaakseen näkee. Spears ei saa ajaa autoa eikä allekirjoittaa itse mitään häneen liittyviä asiakirjoja.