Karhut oppivat avaamaan autojen ovia – hämmentävä näky videolle

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Karhut päätyvät toisinaan rikoksen teille harhaillessaan ihmisten asutusalueille. Joskus edes ovet eivät kykene suojaamaan autoja ja koteja nokkelien mesikämmenten rötöksiltä, kuten tuore viraalivideo osoittaa.

Robert-niminen mies oli ihmetellyt, mihin hänen autoonsa jättämät siivousvälineet olivat kadonneet. Ring-ovikellokameran kuvaama video paljasti niiden päätyneen karhujen mukaan. Todennäköisesti ruokaa etsimässä olleet villieläimet olivat osanneet avata auton ovet ja varastaneet siivoustarvikkeet sen sisältä.

– Näitä karhuja katsellessa huomaa kuinka ihmeellisiä ne ovat. Karhuilla ei ole peukaloita, mutta ne ovat tajunneet älykkäästi kuinka käyttää käpäliään autojen ovien avaamiseen, Robert hämmästelee.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.