Sofia Belórfille uudet rinnat – haluaa olla täydellinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen kohujulkkis Sofia Belórf esiintyy omassa televisio-ohjelmassaan Discovery+ -kanavalla. Sofian salaisuudet -niminen realitysarja paljastaa naisen piipahtaneen kirurgin veitsen alla Tampereella.

Sofia kertoo jaksossa, että hänen ensimmäiset rintaimplanttinsa ovat peräisin vuosien takaa. Nainen oli tällöin 19-vuotias. Ne kuitenkin vaihdettiin uusiin ja nyt hän käy kirurgin luona kolmannen kerran. Hän suosii suomalaista klinikkaa.

Ohjelman tähtenä esiintyvälle kaunottarelle on äärimmäisen tärkeää näyttää täydelliseltä. Hän ei halunnut rinnoistaan suurempia, mutta täyteläisemmät, turvallisemmat ja pitkäikäisemmät. Naisen uutta rintavarustusta voi ihailla hänen julkaisemissaan bikinikuvissa.

https://www.instagram.com/p/CQ34i88sjXE/