Vaasa Festival kasvaa – julkisti 16 uutta artistikiinnitystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina suurten festivaalien joukkoon kasvanut Vaasa Festival on nyt julkistanut merkittävän määrän uusia kiinnityksiä kuluvan kesän tapahtumaansa. Nyt esiintyjäkattaus kasvoi peräti 16 uudella esiintyjällä. Tapahtumaan olennaisesti kuuluva Tasting Villagessa on sekin saanut lopullisen muotonsa, eli tarjolla on musiikin lisäksi ensiluokkaista ruokaa ja juomaa.

Suosikkifestivaalin päälavan päätähtiä ovat torstaian Behm, Klamydia ja Arttu Wiskari. Perjantain tähtiä ovat Lauri Tähkä, Vesala, Oneviolin ja Eppu Normaali. Lauantain päätähtiä ovat Bonnie Tyler, Apulanta, Anssi Kela ja Blind Channel. Terassilavalla esiintyvät muun muassa Faija, Ressu Redford, Tiktakista tutut Petra ja Emppu, Johanna Von Hertzen, Gubbrockarna, Bob Malmström, Ida Paul & Kalle Lindroth ja Jesse Kaikuranta.

Tasting Villagessa nähdään muun muassa Viiniateljee BB Wines, Kahakka Brewery, Kyrö Distillery ja Vaasa Fools Paradise. Food Villagessa kävijöiden makuhermoja kutkuttelevat muun muassa Haapasalon Hatsapuri, Burger Village, Harri’s Food Factory, K.achi, Burgerpaja, Sqizza ja The (G)rilli.