Carmen Electra alastomana sängyllä – somekuva venyttää sääntöjen rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun tunnetuimpiin naistähtiin lukeutunut Carmen Electra on edelleen ajoittain otsikoissa, vaikka hänen aktiivisuutensa julkisuuden valokeilassa onkin jo takana. Nyt hän on muistellut sosiaalisessa mediassa takavuosien menestystään.

Viime aikoina julkkiskaunotar on julkaissut itsestään useita näyttäviä arkistokuvia, mutta nyt sosiaaliseen mediaan on päätynyt niistä ehkä rohkein. Tässä arkistokuvassa kaunotar nimittäin poseeraa täysin ilman vaatteita tai asusteita. Samalla Electra toteaa olotilaansa olevan nyt sama kuin kyseisessä kuvassa on. Katso kuva tästä.

Taannoin Carmen Electra pani myyntiin 2,3 miljoonan euron kartanonsa Los Angelesissa. Myyntikuvissa näkyy myös naisen valtava korkokenkäkokoelma. Hän oli muuttanut viinikellarin suureksi kenkähuoneeksi ja asettanut jalkineensa viinipulloille tarkoitettuihin telineisiin.