Kuuma kesäkaunotar! Ellen Jokikunnas poseerasi rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen televisiotähti Ellen Jokikunnas on tuttu näky lukuisten suosikkiohjelmien juontajana. Viimeksi 44-vuotias tähti on nähty juontamassa tositv-kilpailusarjaa Farmi Suomi, jonka tuorein kausi esitettiin keväällä Nelosella.

Nyt Ellen Jokikunnas on jakanut Instagramissa kesäisen kuvasarjan. Kuvissa nähdään muun muassa rennosti bikineissä ottava tähti itse, hänen koiransa, yhteiskuva aviomies Jarin kanssa festareilla sekä kesäisiä ruokia ja juomia. Kuvatekstissä luki ytimekkäästi ”Kesä” keltaisen sydänemojin kera.

Suosikkijuontajan kuvasarja keräsi vain muutamissa tunneissa tuhansia tykkäyksiä. Ellen Jokikunnas nousi julkisuuteen tultuaan valituksi yleisön ihannetytöksi vuonde 1998 Miss Suomi -kilpailuissa. Sittemmin radiossa ja televisiossa työskennellyt tähti on toiminut muun muassa Idols, Kadonneen jäljillä ja Mental Samurai Suomi -ohjelmien juontajana.