Brasilian presidentillä 10 päivän hikka – kiidätettiin nyt sairaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilian presidentti Jair Bolsonaro on toimitettu sairaalahoitoon yllättävästä syystä. Presidentti on kärsinyt tavanomaista pidempään jatkuneesta hikasta.

Jair Bolsonaro kärsi kymmenen vuorokauden ajan jatkuneesta hikasta, minkä vuoksi hän joutui lopulta keskiviikkona sairaalaan. Hänen kerrotaan kärsineen myös öisistä vatsakivuista. Sairaalassa selvitetään, pitääkö Bolsonarolle suorittaa hätäleikkaus.

Hikan kuvaillaan hankaloittaneen Bolsonaron työtä, sillä hän ei sen vuoksi kyennyt esimerkiksi pitämään puheita normaaliin tapaan. CNN-uutissivuston mukaan on mahdollista, että presidentin vatsan alueelle ilmestynyt tyrä poistettaisiin tulevassa leikkauksessa. Hikan on epäilty myös johtuneen Bolsonaron taannoisen hammasoperaation vuoksi syömistä lääkkeistä.