Delilah Belle Hamlin sykähdyttää – huippunäyttävä auringonpalvoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on suomalaisille tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa Rinna esittelee myös perhettään, johon kuuluu näyttelijä Harry Hamlin ja kauniit tyttäret Delilah Belle Hamlin ja Amelia Gray Hamlin. Molemmat tyttäret tekevät nykyisin lupaavaa uraa mallina.

Nyt perheen vanhempi tytär Delilah Belle poseeraa sosiaalisessa mediassa viettelevässä video- ja kuvakoosteessa, jossa hän muun muassa palvoo aurinkoa paratiisimaisissa maisemissa Kreikan Mykonosin saarella.

Delilah Belle julkaisee usein itsestään näyttäviä ja paljastelevia kuvia, mikä onkin varmasti yksi suurimmista syistä siihen, että sometähti on onnistunut keräämään itselleen jo 1,4 miljoonan seuraajajoukon Instagramissa. Delilah Belle on tunnettu etenkin kuvistaan, joissa hän poseeraa sängyllä näyttävissä alusasuissa.