Marika Fingerroos povekas kuin Jessica Rabbit – kuva saa miesten pasmat sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa hän julkaisee edelleen kuviaan ja videoitaan, jotka saavat varsinkin miespuoliset seuraajat innostumaan. Marika on kesän myötä innostunut toden teolla julkaisemaan kuviaan.

Nyt Marika on juhlistanut kesää näyttävästi asussa, joka ohjaa katsojien katseet väistämättä muutaman kymmenen senttiä leuan alapuolelle. Kuvassa nähdäänkin kuin suomalaisversio maineikkaasta Jessica Rabbit -hahmosta.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.