Britney Spearsin isä salakuuntelee lastenhuoneen keskusteluja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on vuonna 2007 tapahtuneesta hermoromahduksestaan saakka ollut isänsä holhouksen alaisena ja perheensä tiukassa seurannassa. Parhaillaan hän vaatii tuomioistuinta kumoamaan holhouksen, mutta toistaiseksi oikeuden päätökset ovat eivät ole olleet poptähden vaatimusten mukaisia.

Nyt asiasta on oikeudenkäynnissä paljastunut erikoinen yksityiskohta. Britneyn isä Jamie on nimittäin vaatinut saada oikeudelta luvan siihen, että hän ja lastenhoitaja voivat salakuunnella Britneyn ja tämän lasten puheita. Lasten makuuhuoneeseen on nimittäin asennettu lähetin, jonka avulla huoneessa tapahtuvia keskusteluja voidaan kuunnella heidän molempien huoneissa.

Samalla asiakirjoissa todetaan, että lastenhoitajan tulee olla paikalla talossa, kun Britney tulee sinne yöksi. Paljastus on nostanut Britneyn fanit barrikadeille, sillä poptähden ei anneta käydä edes keskusteluja omien lastensa kanssa ilman muiden kuuntelemista.

Taannoin Britney Spears paljasti oikeudenkäynnissä isänsä estävän häntä tulemasta raskaaksi, sillä poptähden holhoojat eivät anna hänen mennä lääkäriin kierukan poistamista varten. Samalla hän kertoi joutuneensa nauttimaan suuria määriä lääkkeitä, joiden vuoksi hän tuntee olonsa jatkuvasti humaltuneeksi. Tähden mukaan holhousjärjestely aiheuttaa hänen mielenterveydelleen enemmän haittaa kuin hyötyä. Fanit ovat vaatineet Britneyn vapauttamista Free Britney -kampanjan avulla.