Miss Suomi Viivi Altonen julkaisi romanttisen kuvan – esitteli italialaisen poikaystävänsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tamperelainen Viivi Altonen kruunattiin vuonna 2020 Miss Suomeksi. Nyt missi on julkaissut sosiaalisessa mediassa romanttisen kuvan, jossa hän esittelee seuraajilleen italialaisen poikaystävänsä.

Tuoreessa Instagram-kuvassaan Viivi Altonen nähdään ilta-auringossa 32-vuotiaan Frank Ceredan kanssa. Altonen on seurustellut Helsingissä italialaista ravintolaa pyörittävän Ceredan kanssa jo joidenkin kuukausien ajan. Missi viittaisikin kuvatekstissä poikaystävänsä ammattiin kuvailemalla häntä pastansa pestoksi.

Ennen nykyistä suhdettaan Altonen seurusteli pitkään sveitsiläisen miehen kanssa, mutta lopulta etäsuhde tuli tiensä päähän. Miss Suomi julkaisi taannoin Instagramissa myös kesäisen kuvan, jossa hän poseeraa kameralle luonnon helmassa.