Kyllä on pokkaa! Varas vei sukutalon kalusteet Vesannolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä kiertää parhaillaan ilmotus, jossa Johanna Helstelä kertoo sukutalonsa joutuneen kesän aikana pitkäkyntisten kohteeksi. Varkaat ovat vieneet lukitusta sukutalosta perinnehuonekaluja ilman lupaa. Helstelä haluaisi huonekalut takaisin.

– Vanha isäni synnyinmökki, vähä-arvoinen, mutta meille kolmessa polvessa kovin tunnearvoinen. Tuo useasti kesässä käymämme retkikohde 330 kilometrin takaa. On valikoiden putsattu irtaimistosta, lukitusta ovesta huolimatta, Vesannon Kuuslahdessa, Helstelä kirjoittaa Facebookiin.

– Matkaan on lähtenyt muun muassa puusohva, lipasto, keittiön pieni puupenkki, vihreä lasipullo pärekorissa, työkalut puisessa pakissa, taikinatiinu ynnä muuta. Kantajia lie ollut kaksi ja sinnikkyyttä piisannut, sillä tie ei vie mökille saakka. Ovatko sattuneet marjastavan sisustajan silmään, kuka mökin löysi metsän keskeltä vai onko sellainenkin Luojan elätti, jolle kaikki kelpaa.

Tavaroista on luvassa löytöpalkkio. Lisätietoa löytyy Facebookin ilmoituksesta.