Sanan kuuma rantakuva leviää verkossa: ”Kesäkunto on just se kunto”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana julkaisi taannoin Viimeinen-singlensä, jonka merkeissä hän poseerasi rohkeissa kuvissa sosiaalisessa mediassa. Nyt Sana on päässyt jo kesätunnelmaan, sillä hän poseeraa nyt rannalla upeassa kuvassaan.

Kuvassa nähdään suomiräppäri poseeraamassa uimarannalla tällä kertaa Oulussa. Yllään hänellä on kaksiosainen musta uimapuku, joka korostaa kauniisti hänen kurvejaan. Kuvan yhteydessä Sana muistuttaa tärkeästä asiasta.

– Kesäkunto on just se kunto, jossa sattuu kesällä olemaan. Jokainen on hyvä sellaisena kuin on, Sana kirjoittaa.

Taannoin Sana ryhtyi harrastamaan twerkkausta ja se näkyi myös näyttävän kaunottaren somekuvissa.

– Löysin twerkkauksen hiljattain – ja täysin vahingossa. Peppukuvieni takia jotkut teistä alkoivat toivoa minun twerkkaavan. Nauroin ajatukselle. Kun toiveet yltyivät ja siitä oli tullut jo melkoinen vitsi, päätin kokeilla, Sana kertoi aiemmin.