Esko Eerikäinen tyttären kanssa Tallinnassa – söpöt yhteiskuvat nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Radio Novan juontaja ja viihdehenkilö Esko Eerikäinen on matkustanut Tallinnaan minilomalle. Hän on ottanut aisaparikseen tyttärensä Victorian. Parivaljakolla on näyttänyt olevan hauskaa reissussa.

– Sen minkä tiedän elämästä on se että vaikka se on nuoresta iästä koetellut ja rikkonut niin se on viimeisen 11v ajan antanut vaan parasta ja kauneinta, Eerikäinen kertoo viitaten suloiseen Victoriaan.

Esko Eerikäinen on työskennellyt 10 vuotta radiotoimittajana. Mies alkoi rakentamaan elämäänsä uudelleen pienistä palasista. Tällä hetkellä iloa Esko Eerikäisen elämässä tuovat ihana lapsi, terveys, uusi koti ja jopa velka, jota tähti kertoo maksavansa mielellään koska hän on tehnyt paljon kovasti töitä sen eteen.

– Mä olen kiitollinen näistä hetkistä ja tästä ihmisestä . Mun enkeli joka tuli ja teki elämästäni täydellisen.