Muistatko BB-kaunotar Johanna Pulkkisen? On yhä upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Johanna Pulkkinen tuli suomalaisille tutuksi Big Brother -ohjelmasta, mutta sittemmin hänet on nähty myös muun muassa Viidakon tähtösissä ja Aurinkorannan tähtösissä. Viime vuosina hän on perustanut perheen, kun Johanna on synnyttänyt kolme lasta.

Vauhdikasta perhearvoja myös hellekesässä viettänyt Johanna julkaisee ajoittain seuraajilleen materiaalia myös sosiaalisessa mediassa. Valtaosa kuvista kertoo vauva-arjesta ja perheen leppoisasta oleilusta esimerkiksi uimarannoilla.

Valtavat silikonirinnat ja erinäisiä muita täytteitä vartaloonsa hankkinut Johanna Pulkkinen julkaisi aikoinaan verkossa myös kohua aiheuttaneen videon, jossa hänen huuliinsa lisättiin kauneusklinikalla keinotekoista täytettä. Useissa realitysarjoissa nähty Pulkkinen julkaisee sosiaalisessa mediassa aktiivisesti kuvia elämästään.