Tältä näyttää Kikka-elokuva – esimakua ensimmäisessä teaser-trailerissa

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ensi vuonna ensi-iltansa saavassa Kikka!-elokuvassa perehdytään erään Suomen popkulttuurin tunnetuimpiin naistähtiin kuuluvan artistin elämään. Elokuvassa Sara Melleri esittää aikoinaan kohuakin aikaan saanutta edesmennyttä poptähteä Kikkaa.

Nyt Kikka!-elokuvasta saadaan esimakua ensimmäisen teaser-trailerin muoodossa. Hieman yli puolen minuutin pituiseen traileriin mahtuu glamouria, keikkaelämää, erotiikkaa ja synkempiäkin sävyjä.

Mellerin lisäksi elokuvassa näyttelevät Kikan DJ:tä ja toimittajaystävää esittävä Elena Leeve, Jakob Ährman, Aku Hirviniemi, Martti Suosalo ja Kai Vaine. Elokuvayhtiö Komeettan tuottaman elokuvan ohjaa Jussi-palkinnon voittanut Anna Paavilainen, ja sen on käsikirjoittanut Maarit Nissilä. Kikka! saa ensi-iltansa tammikuussa 2022.