Berliinin Barbie realityohjelmassa – pakaroita ja rintoja ruudun täydeltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksassa kuvattu Die Alm on alppimaisemiin sijoittuva realityohjelma. Ohjelmassa on mukana Paris Herms -niminen nainen, joka esiintyy sosiaalisessa mediassa nimellä Berliinin Barbie.

Paris Herms on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä 90.000 euroa. Hän on saanut osan toimenpiteistä ilmaiseksi toimiessaan klinikoiden mainoskasvona. Hänen nykyinen ulkonäkönsä on seurausta lapsuuden traumoista.

Nainen oli kahden nuoren vanhemman ei-toivottu lapsi, joka hylättiin yksin. Parisin isoäiti pelasti ja kasvatti pienokaisen. Koulukiusaamisen uhriksi joutunut Paris on nykyään yksi Saksan tunnetuimmista seksisymboleista. Kolmekymppinen osallistui alppimökissä kuvattuun realityohjelmaan, vaikka ei ole ikinä käynyt edes maatilalla.