Olivia Culpo sai kunnian poseerata uimapukujen raamatussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyisin kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa. Nyt Culpo on päässyt toistamiseen uimapukujen raamatun sivuille.

Olivia poseeraa Sports Illustrated -aikakauslehden maailmankuulun uimapukunumeron sivuilla. Kerran vuodessa ilmestyvä ja erittäin arvostettu teos on nyt ottanut Culpon mukaan jo toisen kerran. Taannoinen Miss Universum on luonnollisesti ylpeä pääsystä vain maailman kuumimmille supermalleille tarkoitetun lehden sivuille. Sen kunniaksi hän julkaisi somessa näyttävän kuvakoosteen.

Taannoin Olivia Culpo kertoi, että nykyään hän pyrkii syömään terveellisesti 80 prosenttia ajasta ja loput 20 prosenttia hän herkuttelee. Etenkin kuluneen vuoden aikana Culpo on kokenut saavansa hyvästä ruuasta ja herkuista lohtua, minkä vuoksi hän ei ole halunnut kieltää niitä itseltään.